En hemsida om gaming

Gaming är någonting som har vuxit sig större och större med tiden och nu är det större än någonsin. Vi ser gamers överallt, på Youtube och Twitch, samt att det även finns betting på eSport tillgängligt i dagsläget. Vi älskar gaming och vi har valt att starta den här hemsidan för att samla all nödvändig information på ett och samma ställe. Du kan med vår hjälp slippa leta runt på en massa olika sidor, här finns all information på samma ställe.

Vi vill härmed hälsa dig hjärtligt välkommen till vår sajt och förklara närmre vad du kan hitta här hos oss. Du kommer att hitta gott om välskrivna artiklar här hos oss det kan vi lova dig.

Vad är gaming?

Gaming betyder spelande på engelska och det handlar just om att spela. Dock är ämnet brett och det som i vanliga ord kallas gaming är oftast e-gaming, alltså spel på elektroniska spel. Vanligtvis handlar det om spel som spelas online mot andra spelare. När det kommer till gaming kan du spela både på spelkonsoler och via datorn, olika personer föredrar olika speltyper. Det finns också en mängd olika spel att välja mellan, till exempel sportspel, skjutarspel och strategispel.

Stationär dator eller gaminglaptop?

Debatterna är många när det kommer till vilken typ av dator som ska användas för gaming. Stationära datorer har länge sagts vara bäst men marknaden svämmar i nuläget över av gaminglaptops som har mycket bra prestanda. Här på vår sajt hittar du en ingående artikel där vi jämför skillnaderna mellan en stationär dator och en gaminglaptop, vilket kan hjälpa dig att avgöra vilken som passar dig. Självklart kan du även läsa artikeln för att kunna vinna över dina kompisar i en diskussion om ämnet.

Utrustning för gaming

Det finns en uppsjö av gaming-utrustning som gör ditt spelande enklare, men det finns även vissa delar som är mer nödvändiga än andra. En bra datormus är en bra investering ifall du vill kunna spela bra, samt ett headset så att du kan kommunicera med dina medspelare. Vi har kollat upp all gaming-utrustning som du kan ha nytta av, samt den som är överflödig, så att du kan få hjälp med att göra rätt investeringar om du ska köpa gaming-prylar.

Gaming och streaming

Att streama gaming är någonting som är ytterst populärt nuförtiden och det finns många kända youtubers och twitchare som du kan följa online. Det finns både svenska och utländska streamers och självklart kan du även börja streama själv. Att se på streams är ett perfekt sätt att lära sig mer om ett spel och hur det fungerar. Om du vill lära dig mer om hur gaming och streaming hänger ihop kan du läsa mer om ämnet på vår hemsida.

Kan man leva på gaming?

Det finns en hel del människor som lever på gaming, så möjligheten finns helt klart. Men det är ingenting som vem som helst kan göra. Det gäller att ha kunskap och att vara bra på spelet för att kunna bli framgångsrik. Du kan läsa mer om möjligheterna att leva på gaming här på vår sajt, samt om mycket annat som handlar om gaming. Det är ju trots allt en hemsida som behandlar allt om gaming och vad det handlar om.

Vi vill än en gång hälsa dig varmt välkommen till vår sajt som handlar om gaming. Det finns gott om saker att lära sig om gaming och med vår hjälp kan du lära dig allt på en och samma plats.